Oxen

Från 20/4 till 21/5.
De som är födda i oxenstecken är jordnära och hemkära personer. Oxen älskar allting som är vackert och njutningsfullt tex mar, musik, blommor, konst, musik, erotik, komfort mm. Som oxe gillar man materiella ting och vårdare sina vackra saker ömt. 

Oxarna är realistiska personer, väldigt praktiska, lugna och metodiska. De är även arbetande personer, envisa, stabila och självmedvetna. Dock så gillar inte oxen att ta några risker utan är istället nöjd med som det är. Kännetecknet för oxens humör är lungnet och välbalansen, däremot så kan oxen bli riktigt arg och långsint om man retar dem för mycket. Men i grunden så är oxen väldigt tolerant och pålitlig och försöker alltid se de goda sidorna hos sina vänner.

Med sin känsliga, jordnära personlighet är Oxarna ofta estetsikt lagda och kreativa. Den älskande Oxen är trogen sin partner och är beskyddande och ömsint om än något svartsjuk. De ogillar förändringar, speciellt sådana som är påtvingade, och de kan vara ganska konservativa och moralistiska.


Oxens bra egenskaper:
Tillgiven
Tålmodig
Sensuell
Varmhjärtad

Oxens mindre bra egenskaper
Svartsjuk
Envis
Bekväm
Kan bli väldigt arg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0