Väduren

Från 21/3 till 19/4.

Vädurens tecken symboliserar de öppna, entusiastiska och är induvidualistiska, dock så har väduren ett häfitgt temperament men på den positiva sidan så är de inte långsinta. De är väldigt viljestarka men deras vilja är inte alltid stabil eftersom att deras mål i livet kan ändras fort.
Väduren trivs i ledande positioner och är mycket uppfinningsrik och har har allrid idèer om hur saker ska kunna göras bättre. Dessa personer som är födda i vädurens tecken är ofta rastlösa och uttråkade om vardagen har fasta rutiner varje dag och därför är vädurar i behov av förändringar. De älskar att testa sin egen förmåga och gillar därför tävlingar av olika slag.


Vädurens livliga, generösa, natur gör att de är mycket stimulerande som vän. De är passionerade och har gott sinne för romantik. Men de är ombytlig och dominanta vilket gör att de kan ha svårt för djupare relationer.

Vädurens bra egenskaper

Energisk och utåtriktad
Har inga problem med att visa ömhet
Effektiv både på jobbet och hemma
Är modig, frispråkig och älskar utmaningar
Entusiastisk och självsäker
Är ivrig och entusiastisk

Vädurens mindre bra egenskaper

Okänslig och dominerande
Har lätt för att vara otrogen
Stridslysten och självisk
Saknar tålamod, blir lätt uttråkad
Dumdristig och våghalsig
Zodiak

Nu har jag startat en ny kategori här i bloggen.
Denna kommer helt enkel handla om zodiak, och kommer
här till en början skriva om varje stjärnteckens typiska kännetecken.


Lodjur

Lodjuret är ett djur som är osynligt, avslöjar det gömda och symboliserar medialitet. Lodjuret som djur är ett skyggt och ensamlevande skogsdjur som särskilt trivs bra i lite tuffare terränger.
De är skickliga jägare som smyger på sitt byte, och lodjuret står även för att folk gärna avslöjar sina hemligheter för dig.Du är unik

Vem är du egentligen? Är du den personen som endast liknar dina föräldrar och andra personer i din närhet? Nej, det är du inte eftersom att Du är unik!
Ingen kan vara som du eftersom det finns ingen annan i hela världen som tänker som dig, känner som dig, eller ser ut som dig.
Alla är vi olik våra övrig med människor på något sätt,
och det är det som gör att vi alla är unika och speciella.
Alla är vi unika, och detta betyder att vi alla har ett eget viktigt mål i livet.
Vi alla har fått livet som gåva, för att vi alla är värda att leva.


Medicinsköld

Medicinsköld, där medicin i detta fall inte står för sådan medicin man äter utan för allt som har en uppbyggande- utvecklande och helande verkan på människan-
Medicinskölden sägs stärka sin ägares förmåga att se och använda sig av sin egen personliga makt över ansvaret för sin egen utveckling. Med en medicinsköld får man även hjälp att hålla kanalen för det gudomliga öppen.


 


Nya Skuggornas Bok

För ett tag sedan köpte jag en ny bok som heter Nya Skuggornas Bok och är skriven av Cassandra Eason.
Denna bok är en jätte bra bok för alla som är intresserade av att utföra magi. I denna bok finns det mängder av magi som man kan använda till olika saker.
Besvärjelser som man kan hitta i Nya Skuggornas Bok är:

- Kärleksbesvärjelser
- Besvärjelser för karriär och studier
- Besvärjelser för hus och hem
- Besvärjelser för hälsa och helande
- Besvärjelser för familj, barn, grannas osv
- Pengabesvärjelser
- Lyckobesvärjelser
- Besvärjelser för livets milstolpar
- Besvärjelser för resor och semester

I boken finns även steg för steg instruktioner över hur du utför besvärjelserna.
Cassandra Eason är en väldigt känd person och en expert inom detta område.


Ny design

Gjorde en liten uppfräschning av bloggen!
Tyckte att allt det där svarta som jag hade förut var lite deprimerande nu när det är vår och förhoppningsvis snart sommar!


Shiva Lingham (indisk flodsten)

Shiva Lingham eller indisk flodsten som den också kallas är en sten av kryptokvartskristall och bildades enligt sägnen när en meteorit föll ner till jorden för flera miljoner år sedan.
Formen på stenen representerar manlig energi, kunskap, och dess märkning (som skiljer sig från sten till sten) står för kvinnlig energi, visdom. Tillsammans utgör dessa två energier en balanserad och harmonisk kropp.

Shiva Lingham är en sten som kan vara bra för:
- sinnesro
- avslappning
- lösa upp kroppsliga och själsliga spänningar
- öppna och balansera energiflödem
- aktivera livsglädje


Vad vill ni att jag ska skriva om?

Tider med alldeles för lite tid för allt gör att denna blogg blir lidande till en viss del. Men jag kommer att kunna ta igen allt, snart har jag lov och lovar då att jag ska skriva mer intressanta och mer planerade inlägg istället för att bara kasta in ett inlägg för att man känner att det var längesedan man skrev någonting.

Men som jag alltid frågar, och alltid tycker är intressant att veta är om ni vill att jag ska skriva om någtonting speciellt? Är det något som ni undrar över eller vill veta mer om? Lämna då en kommentar om vad det skulle kunna vara så skriver jag ett inlägg om det nästa vecka!


Magiskt bad

Är du behov av ett varmt bad med magiska effekter? Då kanske detta är något för dig, ett magiskt bad-kit bestående av 2 magiska ljus, ljushåller samt badsaltsblandning. Man kan välja mellan några olika effekter:
- kärlek
- beskydd
- läkning
- rening
Jag själv tycker jätte mycket om att ta ett varmt och avslappnande bad, och ska nog därför ta och prova någon av dessa.


bild lånad från: www.amuletten.se


RSS 2.0