Algiz

Algiz som betyder älg är en kraftfull skyddsruna. Den symboliserar älgen som är skogens konung - och därmed dens styrka, intelligens och mod.
När denna runa dyker upp är prognosen god: i ditt inre pågår en process som kommer att leda till något positivt. Din självkännedom ökar och självkänslan växer.
Dock kan denna runa även betyda att du är sårbar och att det finns en risk för att du kommer att bli utnyttjad. Du bör se upp för personer som i din närhet som inte vill dig väl!


Kräftan

Från 22/6 till 22/7.

Kräftan är känslig och mottagliga för intryck. Deras mottaglighet gör att deras sinnestämningar kan växla snabbt. De är samtidigt reserverade och ibland rädda för att vissa upp sitt stora känsloregister. De har ett stort behov av att ta hand om andra, de bryr sig och fäster sig lätt vid andra, är försiktiga och mjuka.

Du som är född i kräftans tecken är i behov av trygghet och skaffar det genom att ha ett ombonat hem. Du har en tendens att omge dig med många saker ellet så håller du dig kvar vid gamla minnen. Du är oerhört fantasifull och har många idèer, och du har även en passion för god mat.
Du har ett bra minne och har även svårt att släppa ifrån dig vänner, en älskad eller saker.

En person som är född i kräftans tecken kan verka vara kall och ha ett hårt yttre, men detta är bara ett skal eftersom att innuti personen flödar känslorna. Kräftan är i verkligheten väldigt känslig och bara rädd för att bli sårad. Du som är kräfta tar sällan första steget utan avvaktar och väntar på att någon annan ska ta steget. Även om kräftan är blyg så tycker personen om att stå i centrum. Med hjälp av rätt uppmärksamhet kan kräftan krypa hur sitt skal och blomma upp.

Kräftan är mycket romantisk, godhjärtad och ofta en bra förälder. Dock är kräftan försiktig i kärlek för att inte bli sårad. Kräftan håller ofta fast vid sin partner när han/hon väl har startat ett förhållande.

Kräftans bra egenskaper

Starka föräldrainstinkter
Vänlig
Mycket romantisk
Ekonomiskt och huslig
Har en livlig fantasi
Är tillgiven, trogen och beskyddande som partner

Kräftans mindre bra egenskaper

Hyperkänslig
Ganska lynnig
Hemlighetsfull och sluten
Kan vältra sig i självömkan


Förslag?

Har du något förslag eller önskemål om vad du vill att jag ska skriva om?
Kan vara vad som helst, om jag är kunnig inom området så kommer jag att skriva om det.
Jar har varit väldigt tacksam för det tidigare önskningarna jag har fått in!


Paperblanks

Paperblanks är ett företag som enligt mig gör de vackraste anteckningsböckerna, kalendrarna, dagböcker mm i en jätte fin kvalitè och med miljövänligt material. Tyvärr så finns det få i Sverige som säljer dessa, och de som gör har inte ett så stort utbud. Men det finns en engelska hemsida som säljer i stort sett alla Paperblanks varor. Jag har självt beställt därifrån och fick mina varor inom tio dagar. Sidan jag pratar om heter www.beautifulnotebooks.co.uk/.
Jag blev absolut inte besviken på de varor jag fick hem, jag beställde en anteckningsbok och en kalender inför 2012.


Kalendern jag beställde
och anteckningsboken.


Otroligt!

Otroligt att jag fortfarande kan ha omkring 15-20 läsare varje dag även om jag inte bloggar någonting!
Jag vet att 15-20 läser kanske inte är så många, men det är tillräckligt många för mig.

Jag ska försöka ta tag i bloggandet nu när sommaren verkar ha nått sitt slut, jag kände att bloggen tog upp alldeles för mycket tid nu under sommaren och valde därför att ta en paus. Men som sagt, ska försöka ta tag i bloggen igen!


RSS 2.0