Quan Yin

Quan Yin är en kvinnlig buddha och sägs vara till stor hjälp vid healing och terapi. Hon renar atmosfären i ett rum från tunga eller negativa händelser eller influenser tex: gräl, sjukdom eller störande eller obehagliga krafter.
Hon är även en beskyddarinna för barn och representerar därför även medkänsla och ovillkorlig kärlek.
Om du vill få hennes skydd och ta del av hennes kvalitéer så kan du köpa en staty av henna och placera henne på en plats i hemmet där du lätt kan se henne och uppskatta henne.


Exempel på Quan Yin staty


Tvillingarna

Från 22/5 till 21/6.
Du som är född i tvillingarnas stjärntecken är en kvicktänkt och intellegent person. Du älskar att diskutera och söker ständigt nya kontakter, samt att de är väldigt fördomsfria och ungdomliga.  De tar sig ofta an nya ämnen att debattera kring men oftast så tröttnar tvillingen snabbt på ämnet innan de når fram till en lösning och påpörjar då en ny frågeställning, ett nytt projekt.

Som tvilling är man nyfiken och provar gärna på nya saker, de älskar även att resa och röra på sig. Deras nyfikenhet gör att de är mycket lätta att umgås med, men även om tvillingen är väldigt social och frågar andra om deras problem så är de egentligen inte intresserade av andras liv, vilket leder till att tvillingen kan uppfattas som kylig eller ytlig.

Tvillingen är även rolig och underhållande, flörtig och tar lätt kontakt med det motsatta könet. Dock så har tvillingen lite svårt för djupare känslomässiga relationer och de de kan leda till att människor håller sig på avstånd.

Tvillingens bra egenskaper

Intelligent och älskar att prata
Alltid ungdomlig
Livlig och nyfiken
Anpassningsbar
Äventyrlig som älskare


Tvillingarnas mindre bra egenskaper

En skvallerbytta
Ofta nervös och rastlös
Kan vara ombytlig och opålitlig
Ytlig i kärlek, mognar inte alltid
Hoppar på många projekt utan att slutföra dem


Eihwaz

Eihwaz som betyder idegran är en kraftfull skyddsruna som symboliserar tillväxt och tålamod. Denna runa är en indikation på att du är på rätt väg, ett nytt kapitel i ditt liv har just börjat - eller kommer inom en kort tid att börja. Denna nya början är en intressant del av ditt liv fullt av växande och utveckling. Men kom ihåg att växa tar tid, och därför måste du låta det hela få gro i ro!

RSS 2.0