Lejonet

Från 23/7 till 22/8

Lejonet är ett av solens tecken och det som kännetecknar dessa personer är att de är lekfulla, stolta och älskar att stå i centrum. De är även mycket kreativa och dramatiska, som lejon är personer också en stark personlighet och en naturlig ledare. De har även ett stort självförtroende och kan ibland bli självupptagna.De personer som är födda i lejonets tecken är välsigt skickliga på att leda, men låter gärna någon annan ta hand om detaljerna. Dock så lämnar lejonet sällan plats till någon annan och har väldigt svårt att erkänna att de har fel. Lejonet är dock väldigt generös när det kommer till kärlek, pengar och kunskap, men endast så länge lejonet är i centrum.

Lejonet är en rolig och passionerad person, de älskar lyx såsom att äta ute, roa sig och shoppa. Lejonet är även en trogen person som överöser kärlek och tillgivenhet till vissa utvalda.

Lejonets bra egenskaper

Storsint och generös
Positiv
Charmig
Trogen till sin partner

Lejonets sämre egenskaper

Stark ståndpunkt i sina åsikter
Arrogant
Behov av beundran
MaktgalenUppdatering!

Hej kära läsare!
Helt underbart att man har läsare fortfarande även om min uppdatering är usel! Anledningen till detta är att jag har flyttat och har även börjat studera. Vilket har gjort att min tid har varit begränsad.
Något annat som jag också kan berätta är att jag under en period har varit helt uppslukad av mitt målande och finner både lugn och trygghet i detta. Har även gjort framsteg i målningen, det känns som att jag äntligen har hittat "jag" i mitt målande.

Det jag även kan säga är att jag nu ska sätta mig och skriva ett antal inlägg. Ska försöka skriva 9 inlägg som kommer att publiceras på måndagar och torsdagar varje vecka ca 3 veckor framåt. Förhoppningvis så kommer dessa inlägg skänka er intressant läsning!

Och som vanligt blir jag alltid lika tacksam när ni tycker till om vad jag ska skriva om!


RSS 2.0