Aromaterapi

Aromaterapi är något som de flesta av oss har hört talas om, det är inget nytt direkt. Men för er som inte är riktigt säkra på vad det är så ska jag berätta lite kortfattat om vad det är.
Aromaterapi är vad man brukar kalla en alternativmedicinsk terapiform. I denna terapi så använder man sig av så kallade eteriska oljor, som sägs ha en doft som har läkande egenskaper. Dessa oljor finns i många olika dofter men detsamma är att de alla kommer från olika typer av växtarter. Man utvinner oljorna från frön, bark, blommor, trä, rötter eller kåda, det beror på växten vart man utvinner oljan ifrån.
Man kan använda sig av eteriska oljor på olika sätt, bla vid massage, bad, i en aromalampa eller aromasten. Man kan helt enkelt välja den form som passar en själv bäst!
Oftast så syftar aromaterapi på att behandla stress och stressrelaterade problem, men kan också användas för att förbättra sin hälsa, skönhet och välbefinnande. 
Eteriska oljor finns i många olika dofter och varje doft har en speciell egenskap, så om man är intresserad av att köpa en olja så ska man läsa på om de olika dofterna så att man får den egenskap man är intresserad av!

Kommentarer
Postat av: jasmin

sv: Klänningen är från H&M :DJag hade tänkt sälja kläder på min blogg men har lite problem med hur det går till med fraktkostnad och packetering. Skulle du kunna hjälpa mig?http://jazii.blogg.se/2011/february/bloppis.html

2011-02-26 @ 15:11:27
URL: http://jazii.blogg.se/
Postat av: Lilly

Tackar så hjärtligt! :D Ha en grym lördag!

2011-02-26 @ 16:49:53
URL: http://lillynord.blogg.se/
Postat av: Elaine

Din design är jättefin!:) Jaa jag hoppas också att det blir fint..:)

2011-02-27 @ 09:38:26
URL: http://elainez.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Tack! :D Desamma ;)

2011-02-27 @ 09:48:03
URL: http://belovedmee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0