Kräftan

Från 22/6 till 22/7.

Kräftan är känslig och mottagliga för intryck. Deras mottaglighet gör att deras sinnestämningar kan växla snabbt. De är samtidigt reserverade och ibland rädda för att vissa upp sitt stora känsloregister. De har ett stort behov av att ta hand om andra, de bryr sig och fäster sig lätt vid andra, är försiktiga och mjuka.

Du som är född i kräftans tecken är i behov av trygghet och skaffar det genom att ha ett ombonat hem. Du har en tendens att omge dig med många saker ellet så håller du dig kvar vid gamla minnen. Du är oerhört fantasifull och har många idèer, och du har även en passion för god mat.
Du har ett bra minne och har även svårt att släppa ifrån dig vänner, en älskad eller saker.

En person som är född i kräftans tecken kan verka vara kall och ha ett hårt yttre, men detta är bara ett skal eftersom att innuti personen flödar känslorna. Kräftan är i verkligheten väldigt känslig och bara rädd för att bli sårad. Du som är kräfta tar sällan första steget utan avvaktar och väntar på att någon annan ska ta steget. Även om kräftan är blyg så tycker personen om att stå i centrum. Med hjälp av rätt uppmärksamhet kan kräftan krypa hur sitt skal och blomma upp.

Kräftan är mycket romantisk, godhjärtad och ofta en bra förälder. Dock är kräftan försiktig i kärlek för att inte bli sårad. Kräftan håller ofta fast vid sin partner när han/hon väl har startat ett förhållande.

Kräftans bra egenskaper

Starka föräldrainstinkter
Vänlig
Mycket romantisk
Ekonomiskt och huslig
Har en livlig fantasi
Är tillgiven, trogen och beskyddande som partner

Kräftans mindre bra egenskaper

Hyperkänslig
Ganska lynnig
Hemlighetsfull och sluten
Kan vältra sig i självömkan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0